torstai 26. maaliskuuta 2020

Uusien asioiden opettelua ja vinkkejä käsien hoitoon

*Sisältää mainoslinkkejä


En varmasti ole ainoa, jonka korona pääsi yllättämään. En olisi uskonut, että tilanne menee näin hurjaksi. Ja kieltämättä vähän kauhulla odotan, että kuinka kauan tämä tulee jatkumaan. Arki on muuttunut paljon, mutta ei kuitenkaan täysin.  Suurimmat muutokset ovat ne, että nuorimmainen on pois kerhosta ja yläkoululaiset opiskelevat kotona. Ja tietysti se, ettei pääse näkemään oikeastaan ketään. Tämä on itselleni se pahin osuus aivan ehdottomasti.

Työt voin melko hyvin tehdä kotoa käsin ja aika paljon olen tehnyt niin aiemminkin. Kauneuskutsut on nyt siirtyneet nettiin, mutta esimerkiksi tiimin koulutukset olen hoitanut pääsääntöisesti netissä jo pidemmän aikaa. Tosin, nyt koulutuksien pitoon olen opetellut uusia tapoja, jotta saan paremmin informaation eteenpäin.

Uusia asioita on siis tullut opeteltua, sillä en ole aiemmin pitänyt mitään live-esityksiä netissä ja nyt on tullut aika niihinkin tutustua. Sanoinkin, että jos jotain hyvää koronasta täytyy keksiä, niin se, että nyt on ollut pakko opetella uusia asioita ja uusia tapoja toimia. 

Pää on aivan täynnä ajatuksia, kuten varmasti monella. Epäuskoisuus, epätietoisuus, huoli... Rankkaa aikaa, mutta itse olen päättänyt keskittyä positiivisiin asioihin näistä huolimatta. Ne ovat läsnä, mutta en halua (enkä edes voi) päästää niitä liiaksi valloilleen. 

Minulle pelastuksia on puutarha, lapset, puolisoni, äitini, ystäväni, netti ja puhelin. 


Kevät


Nyt itsensä hemmottelu on ollut vähän vähemmällä, kun ajatukset ovat olleet niin muualla. Aloin eilen asiaan kiinnittämään huomiota ja päätin tehdä itselleni hemmotteluhoitoja.  Huomasin, kuinka paljon parempi olo tuli, kun teki kasvo- ja käsihoidon. Niitä pieniä, ehkä pinnallisen kuuloisia asioita, mutta niillä on suuri merkitys myös henkisesti. 

Käsien hoito on nyt kyllä todella tärkeääkin, sillä iho kuivuu jatkuvasta pesemisestä ja käsidesin käytöstä, joten ihoon kannattaa kiinnittää huomiota ehdottomasti jo ennenkuin haavautumia alkaa tulemaan. 


Omat vinkkini käsien hoitoon:


Käsienkuorinta Swedish Spa-vartalokuorinta-aineella. Kuorii kuolleen ihosolukon ja kosteuttaa käsien ihon tehokkaasti. Tätä voi toki käyttää koko vartalolle. Erittäin riittoisa ja ihana tuote! Kosteusvoide imeytyy paremmin, kun kuollut ihosolukko on pois ihon pinnalta. Suosittelemaan tekemään käsien kuorinnan kaksi kertaa viikossa.


Vartalonkuorinta-aine


Päivisin käsien kosteutus nopeasti imeytyvällä käsivoiteella: Esimerkiksi ihanan tuoksuisella Avokado-käsivoiteella. Imeytyy nopeasti, eli ei häiritse arkisia puuhailua ja kosteuttaa ihoa.

Nopeasti imeytyvä käsivoide


Iltaisin käsien kosteutus Swedish Spa käsinaamiolla: Tämä on aivan super ihana. Toki tätä voi käyttää päivisinkin ja jos on oikein kuiva iho, niin nopeasti tämäkin imeytyy. Suosittelen kuitenkin laittamaan tämän illalla. Runsas kerros ja mielellään vielä kosteuden säilyttävät hanskat päälle, niin hyvä tulee! Meillä tämä on todettu ihan parhaaksi tuotteeksi kuiville käsille!

Swedish Spa - käsinaamio


Käsienpesu hellävaraisella, hoitavalla käsinestesaippualla: Etenkään nyt ei ole todellakaan ihan sama, millä käsiään pesee. Kun käyttää pesuainetta, joka samalla hoitaa, kestää kädet paljon paremmin jatkuvan pesun rasituksen. 

Meillä on käytössä biohajoavat Love Naturen käsinestesaippuat ja omasta kokemuksesta voin niitä suositella. Meillä on tällä hetkellä oliivi-käsinestesaippua käytössä, mutta seuraavana käyttöön pääsee taas Fruit Infusion-saippua, joka on oma suosikkini. Se on niin ihanan tuoksuinen, että sillä suorastaan mielikseen pesee käsiään.

HUOM: Kuvan käsinestesaippuoista on nyt tarjous 2.4 saakka: Kaksi pulloa yhden hinnalla! Kun tuotteen klikkaa ostoskoriin, niin toinen tulee automaattisesti tilaukseen mukaan.


Kaikki yllä esitellyt tuotteet löydät, kun klikkaat otsikoita. Linkit vievät omaan Oriflame verkkokauppaani.

Kuva: OriflameMiten korona näkyy sinun arjessa ja mitkä on Sinun selviytymiskeinot tässä tilanteessa?

1 kommentti:

  1. Tulinpa vierailulle blogiisi💛Tuo käsinaamion nimeen liputan minäkin..ihana tuote. Toivotan sinulle mukavaa viikonalkua ja erityisesti terveyttä💛

    VastaaPoista