lauantai 14. maaliskuuta 2020

Pohdintaa meikkaamisesta ja arvonnan voittaja

Meikkaan melko harvoin, mutta pari päivää sitten innostuin meikkaamaan ihan vain huvikseni. Yllätyin jälleen kerran, kuinka paljon meikki tekeekään. Sekä ulkonäölle että mielialalle. 

En joka päivä haluaisin meikata, mutta silloin tällöin omaksi huviksi tehtynä meikkaaminen piristää ihan huomattavasti. Etenkin kun ei ole kiirus mihinkään.

Luulen, että itselleni meikkaaminen on jäänyt melko vieraaksi asiaksi kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, ettei äitini meikkaa koskaan, eli en ole saanut siihen mallia. Ja toinen on se, että ihoni on niin herkkä, ettei se nuorena kestänyt ollenkaan meikkivoidetta. Silmät pystyin meikkaamaan, mutta ei ollut toivoakaan, että ihoni olisi kestänyt meikkivoidetta. Ja koska kärsin hurjasta aknesta, niin silmien meikkaaminenkaan ei silloin tuntunut ulkonäköä parantavan ja niinpä koin asian turhaksi. 

Edelleen ihoni on herkkä, mutta olen todella iloinen, kun olen löytänyt tuotteet, jotka iholleni sopivat, eivätkä aiheuta oireita.  Suurelti osin tämä johtunee myös siitä, että perus ihonhoitoni on nyt niin hyvällä tolalla, että iho voi hyvin. Jos haluat lukea lisää ihonhoitostani, niin täältä löydät asiaan liittyvän postauksen: Ihonhoitorutiini (klik klik)
Koska meikkaan niin harvoin, niin koen ehkä pientä vierautta peiliin katsoessa. Luulen, että jos meikkaisin useammin, niin tuo vierauden tunne katoaisi. Mutta myönnettäköön, että tykkäsin itse lopputuloksesta kovasti.

Meikkaatko Sinä joka päivä ja mitkä on Sinun parhaat meikkivinkit?

Lopuksi vielä arvonnan voittaja. Eli blogini ensimmäisen arvonnan voitti Marja-Liisa. Paljon onnea <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti