perjantai 17. tammikuuta 2020

Ihonhoitorutiini

*Sisältää mainoslinkkejä


Minulla on melko tarkka ihonhoitorutiini, jota noudatan aamuin illoin. Se alkoi ihan perus NovAge ihonhoitorutiinista, mutta on nyt vähän laajentunut tässä talven aikana. NovAge ihonhoitorutiini-settejä on useammanlaisia ihon erilaisiin tarpeisiin ja minulla on niistä käytössä Ecollagen Wrinkle Power, joka on todella tehokas silottelemaan ryppyjä ja tekemään ihosta heleän. 

Minulla on "pikkuisen" kenkkuiluun taipuvainen iho, joten olen suurimman osan elämääni inhonnut kasvojeni ihoa. Surullista, koska se on aina näkyvillä ja sillä on melko iso osa hyvinvoinnissa. Ihoni on herkkä sekaiho, jolla on taipumus yhä edelleen finneihin. Ajoittain esiintyy myös kutisevia paukamia, mutta onneksi nykyään hyvin harvoin. 

NovAge
Ihonhoitorutiini 


Pitkään ihan todella vihasin ihoani, koska se tuntui pahalle ja näytti kamalalta. En kuitenkaan voinut sitä millään peittääkkään, koska se ei yksinkertaisesti kestänyt mitään meikkivoiteita. Vielä viime talvena tuntui joinakin päivinä, että haluaisin repiä naamani irti, kun se todella tuntui niin pahalle, eikä mikään tuntuvat käyvän sille. 

Nyt kun olen löytänyt iholleni sopivat tuotteet, niin mielelläni käytän niitä samoja hyväksi havaittuja, jotka saavat ihon tuntumaan ja näyttämään hyvältä. Punoitus ja epäpuhtaudet ovat ajoittain edelleen kiusana, mutta niiden kanssa voin elää ja nykyään pystyn meikkivoidettakin käyttämään, kun iho kestää selkeästi paremmin uusia tuotteita, sekä ylipäätään muutoksia. 

Uskon, että ihoni voi nyt hyvin sen vuoksi, että löysin sille sopivat tuotteet, joita käytän säännöllisesti. 

ihon puhdistus
Ihon kaksoispuhdistus


PUHDISTUS

Teen kaksoispuhdistuksen käyttämällä NovAge-kasvojen puhdistusöljyä sekä NovAge Subreme-puhdistusgeeliä. Kaksoispuhdistuksen teen sen vuoksi, että se saisin kaikki epäpuhtaudet pois iholtani. Öljypohjainen putsari poistaa ylimääräisen talin, saastehiukkaset ja jopa vedenkestävän meikin, ja vesipohjainen putsari taas loput epäpuhtaudet ja putsaa myös ihohuokoset hyvin. 

Oriflame
Kasvojen puhdistusöljy


Eli ensin käytän puhdistusöljyä. Otan kaksi pumppausta öljyä ja hieron sen kauttaaltaan kuiville kasvoille, myös silmien ympärille ja liikkuvalle luomelle, jonka jälkeen kostutan sormet ja hieron kasvoja, kunnes öljy muuttuu valkoisen maitomaiseksi ja lopuksi huuhtelen. Sen jälkeen otan yhden pumppauksen Subreme-puhdistusgeeliä ja hieron sen kasvoille välttäen silmänympärysihoa ja huuhtelen huolellisesti. Lopuksi kuivaan ihon kevyesti taputtelemalla. 

puhdistus
NovAge putsausgeeli


Puhdistusöljy on nyt uutuustuote, mutta rakastuin siihen heti. Kosteuttaa ihoa samalla, kun puhdistaa. Aivan ihana! Puhdistusgeeli taas tekee kasvoista mukavan raikkaan tuntuiset ja valmistaa ihon ottamaan hyvin vastaan seuraavat tuotteet. Puhdistusgeelissä on mukana myös kasvovesi, eli sitä ei enää erikseen tarvitse käyttää, ellei halua.


SILMÄT

Puhdistuksen jälkeen laitan silmänympärysvoiteen. Yksi erittäin kevyt pumppaus riittää molempiin silmiin. Laitan silmänympärysvoiteen kevyesti taputtelemalla poskiluun yläreunaan ja kulmaluulle. Mainitsinkin joulukuun loppuneet-postauksessa (klik klik), että aiemmin käytössäni oli Ecollagen sarjan edellinen silmänympärysvoide, jossa oli rullapää ja nyt vaihtaneeni tähän uuteen versioon. Uusi on täyteläisempi koostumukseltaan, joka on minusta hyvä asia. Tykkään myös huomattavasti enemmän tästä pumppumallisesti tuubista.

ihonhoito
Oriflame Ecollagen Wrinkle Power silmänympärysvoide


TEHOSTUS JA KOSTEUTUS

Käytän talviaikaan NovAge Skin Priming Essence hoitonestettä, joka on vähän kuin kasvoveden ja seerumin risteytys. Sitä voi käyttää joko kasvoveden tapaan laittamalla nestettä vanulappuun ja pyyhkimällä kasvot sillä tai ottamalla muutaman pisaran hoitonestettä sormiin ja taputtelemalla sen iholle. Minä teen jälkimmäisellä tavalla. Jos ihossa on jotain erikoista, esim se kutisee tai punoittaa paljon, niin laitan hoitonestettä muutaman kerroksen ja annan välissä imeytyä hyvin. 

NovAge Skin Priming Essence hoitoneste sisältää meripohjaisia prebiootteja, jotka vahvistavat, hoitavat ja uudistavat ihoa. Itse ainakin huomaan ihon voivan paremmin tämän avulla. Se on paremman tuntuinen, mutta myös kirkkaampi ja tasaisempi.  

Oriflame
NovAge ihonhoitoneste


Kun hoitoneste on imeytynyt kunnolla, laitan NovAge Ecollagen Wrinkle Power seerumia. Kun käytän hoitonestettä, niin laitan seerumia vain yhden pumppauksen, muutoin kaksi. Tehoseerumi silottelee, heleyttää ja kosteuttaa ihoa sekä tehostaa päivä- ja yövoiteiden vaikutuksia.

Kun olen oppinut seerumia käyttämään, niin en missään tapauksessa haluaisi olla enää ilman sitä. Aivan ihana tuote. Imeytyy hyvin ja tekee ihosta todella ihanan tuntuisen. 

Oriflame
Ecollagen Wrinkle Power seerumi


Dekoltee on alue, johon itselläni, ikävä kyllä, on alkanut tulemaan ryppyjä, joten olen lisännyt ihonhoitorutiiniini NovAge Advanced Sculpting-kaula ja dekolteeseerumin käytön. Superseerumi kiinteyttää, silottelee, kohottaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Ensimmäisenä huomasin vaikutuksen leuan kohdalla. Sinne oli ikävästi alkanut tulemaan kunnon pussukat, jotka nyt ovat selkeästi pienentyneet. Myös dekoltee on sileämpi. Huh, onneksi! Tämä on alue, jonka monet unohtavat ja siksi usein naisen iän näkeekin nimenomaan dekolteesta. Kasvojen iho muistetaan hoitaa, mutta dekoltee unohtuu usein...

ihonhoito
Oriflame kaula- ja dekoltee seerumi


Lopuksi laitan vielä päivä- tai yövoiteen. 

Ecollagen Wrinkle Power päivävoide kosteuttaa, silottelee ryppyjä, auttaa ehkäisemään ihon ennen aikaista vanhenemista ja suojaa ihoa saasteilta. Sisältää suojakertoimen 30. Tätä ei tarvita kuin ihan super pieni määrä. Olen joutunut vähän opettelemaan uutta tapaa laittaa päivävoidetta, sillä ennen laitoin aina reilun kerroksen, mutta tätä riittää todella pieni määrä. 


Ecollagen Wrinkle Power yövoide ravitsee ja uudistaa ihoa. Tämän koostumus on aivan ihana. Jotenkin geelimäisen kermainen. En osaa sitä paremmin kuvata, mutta se on ihan super ihana! Aamulla iho on sileän, pehmeän ja todella hyvän tuntuinen. 

Oriflame
Ecollagen Wrinkle Power päivä- ja yövoide


Kaksi kertaa viikossa teen lisäksi happokuorinnan, josta kerron ihan erikseen myöhemmin. Jos haluat etukäteen tietää, mistä tuotteesta on kyse, niin käy kurkkaamassa siitä klikkaamalla tästä. 

Tämmöinen on minun ihonhoitorutiini. Perus NovAge ihonhoitorutiini-settiin kuuluu puhdistusgeeli, silmänympärysvoide, seerumi ja päivä- ja yövoiteet. Kaikkia tuotteita myydään myös erikseen, mutta setin hinta on huomattavasti edullisempi kuin yksittäin ostettujen. 


ihonhoito
Oriflame NovAge ihonhoitorutiini

NovAge ihonhoitorutiinia pääsee halutessaan myös testaamaan. Jos asut Kouvolan seudulla, niin tervetuloa toimitilalleni käymään. Autan löytämään juuri Sinulle sopivan setin, jota pääset kokeilemaan paikan päällä. Jos asut kauempana, niin laita viestiä, niin tilaan Sinulle näytesetin kotiin, jonka avulla pääset kokeilemaan koko rutiinia. Viestiä voi laittaa joko tähän kommenttikenttään tai sähköpostiin (hillevi.joutjarvi@hotmail.com). Nämä kokeilut eivät maksa Sinulle mitään.

2 kommenttia:

  1. Minullakin oli aika huono iho parisen vuotta sitten, mutta löysin itselleni sopivat ihonhoitotuotteet. Joten nyt on iho pysynyt hyvänä. Ja tietenkin nykyisin hoidan ihoani paremmin kuin aiemmin. https://www.kalasatamanapteekki.fi/ihonhoito

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että löysit itsellesi sopivat ihonhoitotuotteet <3 Kaunis, hyvinvoiva iho on tärkeä asia <3

      Poista