torstai 2. tammikuuta 2020

Joulukuun loppuneet

*Sisältää mainoslinkkejä


Joulukuussa tuli aloitettua useita uusia tuotteita, mutta muutama vanhakin tuli käytettyä loppuun. Nämä ovatkin lähes kaikki semmoisia, jotka tulevat käyttöön jatkossakin ja yksi on jopa semmoinen, jota todella jään kaipaamaan, kun sitä ei enää ole saatavilla...




Tender Care on itselläni päivittäisessä käytössä, mutta yllättävää kyllä, tämä oli ensimmäinen, joka pääsi loppumaan. Tendereitä on siis monia eri makuja, joten käytössä on samaan aikaan melkoisen monta Tenderiä. Olen suorastaan yllättynyt, miten kauan yksi tenderi kestää! Pieni purkki, mutta niin riittoisa. 

Tämä mustikka on ehdottomasti yksi suosikeistani ja heti, kun se loppui, niin piti avata uusi mustikka. Vaikka käytössä on myös hunaja, ruusu, kirsikka, karpalo, mauton, mustaherukka ja lakka... Khih. Enemmän on enemmän! 

Käytän Tenderiä pääsääntöisesti huuliin ja kynsinauhoihin. Tätähän voisi käyttää kaikkialle, mihin iho tarvitsee kosteutusta. Joskus tiedustelin asiakkailta, että mihin kaikkeen he käyttävät tenderiä, niin lista oli melkoinen. Ihmisillä päästä varpaisiin rohtumista hiertymiin ja kuivuneisiin alueisiin, lemmikeillä tassuihin ja joku kertoi jopa käyttäneensä saranoihin Tenderiä. 

Tender Care lienee kaikille tuttu, jotka ovat koskaan Oriflamen tuotteita kokeilleet... Ainakin melkein...

Oriflame
Mustikka Tender Care

Viime kuun loppuneet-postauksessa mainitsinkin olevani surkea vartalon ihon hoitaja, mutta olen pyrkinyt parantamaan tapani sen(kin) suhteen. Tällä kertaa loppui Love Naturen vadelma-minttu vartaloemulsio. Ihanan tuoksuinen, riittoisa, hyvin imeytyvä ja kosteuttava. Tykkään kovasti! Vartalovoiteita on nyt  hyllyssä viittä erilaista, mutta silti taidan korkata uuden vadelma-minttu purkinkin... 

Käsivoiteista loppui avokado-käsivoide. Tämä on aivan ihanan tuoksuinen ja imeytyy hyvin. Eli jos tarvitsee käsille kosteutusta, mutta ei innosta odotella voiteen imeytymistä, niin tämä on hyvä valinta. Avokadon lisäksi näitä käsivoiteita löytyy myös tyrni, oliivi, aloe vera ja uutena kookos. 


oriflame
Käsivoide ja vartaloemulsio: Oriflame

Puolisoni vihaa kynsilakanpoistoaineen hajua. Ja tämä ei ole edes liiottelua. Enkä voi väittää itsekkään sitä rakastavani. Sen sijaan The ONE kynsilakanpoistolaput olivat ihan super mahtavia ja näitä jään ihan todella kaipaamaan. Kynsilakka lähti helposti, kynnet eivät kuivuneet ja näiden tuoksu oli todella miellyttävä.  

Toivon kovasti, että nämä tulevat vielä uudelleen myyntiin jossain vaiheessa.

Oriflame
kynsilakanpoistolaput

Jalkojen kuorinta-ainetta minulla kuluu melko paljon ja joulukuussa loppui Feet Up Comfort Stimulating -jalkojen kuorintavoide. Tässä on kiva tuoksu. Käytän jalkojen kuorinta-ainetta aina, kun käyn suihkussa, enkä käytä raspia ollenkaan. Hellävaraisempaa ja itselleni selvästi toimivampaa. Tästäkin uusi on jo korkattu... 


Oriflame
Jalkojen kuorinta-aine

Ihonhoitotuotteista loppui seerumi ja silmänympärysvoide. Noudatan NovAge ihonhoitorutiinia, johon kuuluu puhdistus, silmänympärysvoide, seerumi ja päivä- ja yövoide. NovAgesta löytyy naisille  5 erilaista sarjaa ja miehille yksi sarja. 

NovAge Ecollagen Wrinkle Power-sarja on sopiva noin 30-vuodesta ylöspäin. Tosin, minulla on yli 50-vuotiaita asiakkaita, jotka käyttävät tätä sarjaa, sillä se silottelee tehokkaasti ryppyjä ja sarjan päivävoiteessa on hyvä suojakerroin. 

NovAge Ecollagen Wrinkle Power -seerumi on nyt ollut käytössä useamman kuukauden ja olen siihen tosi tyytyväinen. Mieto, miellyttävä tuoksu, imeytyy hyvin ja kosteuttaa tehokkaasti. Iho on paljon heleämpi ja kauniimpi. 

Sarja uudistui keväällä ja minulla oli jäänyt vielä aiemman sarjan silmänympärysvoide, joten käytin sen pois ja nyt siirryin uudistuneeseen versioon. Myönnettäköön, etten jää tätä silmänympärysvoidetta kaipaamaan. Melko ohutta ja rullapää ei ollut itselleni se mieluisin. Uusi versio sen sijaan on itselleni paljon mieluisampi. Koostumus on paljon täyteläisempi ja pakkaus on pumppupullo. 


NovAge Oriflame
NovAge Ecollagen Wrinkle Power

Olen itse ollut äärimmäisen tyytyväinen yllämainitsemaani ihonhoitorutiiniin ja voisinkin siitä kertoa lähiaikoina. Mutta tälläisiä tuotteita loppui joulukuussa. Jos haluat käydä kurkkaamassa, mitä marraskuussa loppui, niin löydät postauksen klikkaamalla tästä. 

Ihanaa uutta vuotta 2020! Ensi kerralla luvassa minun uudenvuodenlupauksia... 


pssst...
Jos kiinnostuit jostakin tuotteesta, niin niitä pääsee hankkimaan verkkokaupastani. Kaikki tämän postauksen linkit (viimeisintä lukuunottamatta) vievät minun Oriflame verkkokauppaani. Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä tai tuotevalinnoissa, niin laita viestiä. Autan mielelläni :) Tuotteita voi verkkokaupan lisäksi tilata myös perinteisesti laittamalla minulle viestiä, jolloin tilaan ne puolestasi ja lähetän sinulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti