sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Marraskuun loppuneet tuotteet

Olen itse tykännyt kovasti lukea kosmetiikka-blogeista Loppuneet-postauksia, jossa bloggaajat kertovat, mitkä tuotteet loppuivat edellisessä kuussa ja mitä he olivat tuotteista tykänneet. Jos jonkun tuotteen on käyttänyt loppuun, niin siitä alkaa jo olemaan hyvä käsitys, että tykkääkö tuotteesta oikeasti. 

Nämä tuotteet ovat nyt pääsääntöisesti minun. Shampoota ja käsienpesuainetta toki on käyttänyt muutkin meidän perheessä. Jatkossa aion kuitenkin postata välillä myös muiden perheenjäsenten roskista, koska miehet ja teini-ikäiset käyttävät ihan erilaisia tuotteita kuin minä. 


shampoo
Oriflame shampoo ja hoitoaine


HIUSTENHOITO

Itselläni on kovia kokeneet hiukset, eli olen värjäillyt ja blondaillut niitä useaan kertaan. Lisäksi päänahkani on todella herkkä, enkä aina tiedä, mistä se suuttuu ja mistä ei. Välillä se hilseilee ja välillä muuten kökköilee, joten sopivien hiustenhoitoaineiden löytäminen on vähä haastavaa. 

Olen vähän luovuttanut päänahan suhteen, joten pääsääntöisesti etsin tuotteita, jotka tekevät hiuksista helposti käsiteltävät ja kauniit.

Love Nature

Aina välillä kokeilen erilaisia hilseshampoita, mutta en juurikaan ole huomannut eroa päänahan hyvinvoinnin suhteen. Kokeilin Love Naturen Tea Tree Oil & Burdock -hilsesampoota (klik), joka sisältää takiaista ja puhdistaa päänahkaa. Takiainen shampoossa kuulostaa vähän hassulta, kun tulee mielleyhtymä siitä, että takiainen olisi hiuksissa.. Tässäkään tapauksessa en huomannut päänahassa eroa, hilsettä ja kökköjä tuli ja meni, mutta tykkäsin shampoon tuoksusta ja siitä, miten puhtaaksi hiukset tulivat. Kurja puoli oli taas se, että blondatut hiukset olivat todellakin kuivakat pesun jälkeen. Onneksi siihen auttoi hyvin hoitoaine. 

Yleisesti ottaen tykkään Love Nature-tuotteista, sillä ne ovat biohajoavia, mutta tämä shampoo ei päässyt minun hiuksille ykköseksi, eli sitä en itselleni jatkossa osta, kun päänahka kerran on mitä on ja hiukset taas kaipaavat selkeästi toisenlaisia tuotteita. 

HairX

HairX sarjasta olen kokeillut useitakin tuotteita ja nyt viimeisemmäksi Advanced Care Ultimate Repair Nourishing -shampoota (klik) ja -hoitoainetta (klik). Nämä on kehitetty juurikin vaurioituneille ja kuiville hiuksille ja sen todella huomasi. Hiuksista tuli puhtaat, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Eli toisin sanoen nämä menevät jatkoon! Tykkään kovasti myös HairX tuotteiden tuoksusta, joka on sopivan mieto ja raikas. 


Feet Up
Oriflame jalkojen kuorinta-aine


JALKOJENHOITO

Jalkojen kuorinta-ainetta itselläni kuluu nykyään melko paljon. Parisen kertaa viikossa kuorin jalat suihkun yhteydessä, enkä siis raspaa niitä ollenkaan. Kuorinta-aine poistaa kovettumia ja on kuitenkin hellävarainen. Raspin kanssa tuppaan itse olemaan turhan ärhäkkä, jolloin enemmän aiheutan hallaa kuin hyötyä. Siksi kuorinta-aine on itselleni se paras ratkaisu. 

Tykkäsin ihan valtavasti tästä kesällä myynnissä olleesta Feet Up Mango Infusion Mango & Ginseng -jalkojen kuorintavoiteesta. Sen tuoksu on aivan ihana! Ikävä kyllä sitä ei ole ainakaan tällä hetkellä myynnissä. Tämä sarja oli muutoinkin todella suosittu, mitä en ihmettele yhtään.

Kausituotteet on siitä kivoja, että niistä löytyy todella ihania uutuuksia, mutta toki niiden varjopuoli on se, ettei niitä jatkossa enää välttämättä ole saatavilla ollenkaan. 


käsien pesu
Oriflame käsienpesuneste


KÄSIENPESU

Meillä kuluu käsienpesuainetta melko paljon, mikä ei toki ole ihme ajatellen perheen kokoa. Palasaippua olisi meillä edullisin ratkaisu, mutta hygienian ja ylipäätään käytön kannalta nestesaippua on kivempi. 

Viime kuussa loppui kolme keskenään hyvinkin erityylistä käsinestesaippuaa. Essense & Co. Pink Pepper & Rhubarb -käsi- & vartalopesuneste sopisi myös vartalon pesuun, mutta suihkugeelejä meillä jostain kumman syystä on niin paljon, että käytimme tämän ihan kokonaan käsien pesuun. Tämä ei kuivata ihoa ja tuoksuu rosepippurille ja raparperille. Minusta tämä pullo on hyvin tyylikäs. Tosin meidän lapsiperheen kylppärissä sillä ei juurikaan ole merkitystä. Vaikka tuoksu oli hyvä, niin silti itselleni se oli vähän turhan voimakas, eli jatkossa omalle ostoslistalle valitsen muita tuotteita.

Sen sijaan Milk & Honey Gold Softening -käsisaippua (klik) oli minusta aivan ihana. Tässäkin on melko voimakas tuoksu, johon pikkuisen piti ensin totutella, mutta koostumus on todella hyvä. Ei kuivata käsiä ollenkaan, joka meidän perheessä on tosi tärkeää. Puolisollani ja lapsilla on todella kuivat kädet ja siksi saippuassakin tämä ominaisuus on ihan ehdoton. Jatkoon siis! 

Keittiössä meillä oli Love Nature Caring Olive Oil & Aloe Vera -käsisaippua (klik). Tämä oliivi-sarja on yllättänyt itseni. Inhoan oliiveja ihan hirveästi, mutta näiden tuoksu on aivan ihana. Saippua poistaa hyvin epämiellyttävät hajut käsistä ja pesee kädet hellävaraisesti. Tämä, kuten kaikki muutkin poishuudeltavat Love Nature tuotteet, on biohajoava. Ehdottomasti jatkoon! 


ihon hoito
Oriflame misellivesi

IHONHOITO

Minulla on aika tarkka ihonhoitorutiini, johon misellivesi ei periaatteessa kuulu. Olen käyttänyt Optimals Hydra Micellar -puhdistusvettä (klik) meikin puhdistukseen ennen kuin pesen kasvot puhdistusgeelillä. En muutoin hirveästi meikkaa, mutta ripsiväriä tulee laitettua harva se päivä, joten puhdistan misellivedellä ripsivärin ennenkuin alan muutoin kasvoja pesemään. 

Misellivesi on siitä kätevä, että se puhdistaa ihon hyvin meikistä ja liasta sekä kosteuttaa samalla. Tämä oli todella riittoisa (iso 200 ml.n purkki), vaikka mielestäni hölväilin tätä ihan runsain mitoin. Myös tätä tilasin lisää.  

Tässä ei omaan nenääni tuoksu mikään ja tämä sopii myös herkälle iholle.



ihon pesu
Oriflame vartalonpesu

VARTALON PESU

Rakastan suihkutuotteita ja minulla onkin aina käytössä MONTA erilaista suihkugeeliä, -voidetta tai -vaahtoa. Valitsen aina fiiliksen mukaan, että mitä tuotetta käytän. 

Nyt loppuun meni Feel Good-sarjan Loved Up-suihkuvaahto ja Miss Giordani Intense-suihkuvoide.

Feel Good-sarja sisältää eteerisiä öljyä, jotka vaikuttavat mielialoihin. Minusta koko sarja on ihan super ihana! Loved Up Feel Good -suihkuvaahto on ehkä oma suosikkini koko sarjasta. Loved Up on tuoksultaan romanttinen. Tein puolisostani koekaniinin Loved Up-sarjan suhteen. Käytin juuri tätä suihkuvaahtoa ja lisäksi hajuvettä ja kokeilin, että miten hän reagoi. Mielestäni sain oikein hyvän varmistuksen tämän toimimisesta...  Tuoksun lisäksi tykkään siitä, että suihkuvaahtoa voi käyttää ihon pesun lisäksi myös karvojen ajeluun.

Miss Giordani Intense on loppuunmyyty ja käsittääkseni sitä ei enää lisää edes tule. Rakastan tämän sarjan hajuvettä ja vartalovoidetta (joka sekin on loppuunmyyty), mutta tämä suihkuvoide ei samalla tavalla noussut omaksi suosikikseni. Ensimmäisillä kerroilla tuoksu oli aivan ihana, mutta sitten siihen jotenkin kyllästyi. En oikein tiedä miksi. Mielelläni tuotteen käytin loppuun saakka, mutta en voi väittää jääneeni sitä kaipaamaan. 


Oriflame vartalovoide

VARTALON KOSTEUTUS

Olen vähän laiska vartalon rasvaaja, mutta yritän kovasti parantaa sen suhteen tapani, sillä ihoni kaipaa rasvausta. Ja ilmeisesti olen tässä onnistunutkin, kun muutama purkki meni loppuun marraskuussa. 

Nämä molemmat on loppuunmyyty, ikävä kyllä. Masquerade- ja Miss Giordani Intense-vartalovoiteet olivat molemmat aivan ihania. Ne tuoksuivat hyvältä, eikä liian voimakkaalta (kuten usein hajuvesi sarjojen vartalovoiteet) ja lisäksi Masqueradessa oli kevyt kimallus. Onneksi minulla on vielä jemmassa muutama Masquerade-voide, sillä näihin todella rakastuin... 


Tälläisiä tuotteita loppui marraskuussa. Oliko näistä mikään Sinulle tuttu tuote?


*Postauksessa olevat linkit vievät omaan Oriflame verkkokauppaani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti