torstai 6. helmikuuta 2020

Oriflame Show

Viime lauantaina, eli 1.2 oli upea Oriflame Show, jota oli odotettu jo lähes puoli vuotta. Tapahtumaan oli ollut kamppanja, jonka avulla sai hankittua liput sinne. Ostamaan niitä ei edes pystynyt!

Lähdimme osan tiimiläisten kanssa matkaan jo perjantaina ja yövyimme Forenom Aparthotel Lahdessa. Todella edullinen majoittumisvaihtoehto, jos ei vaadi yöpymispaikalta liikaa hienostelua. 

Perjantaina menimme ensimmäiseksi Lahden Amarilloon syömään ja täytyy sanoa, että saimme aivan ihanan tarjoilijan pöytäämme. Hän kutsui meitä "sikahauskaksi pöydäksi", joten tykästyminen tapahtui puolin ja toisin. Hyvää ruokaa ja juomaa, upeaa palvelua ja loistavaa seuraa. Täydellinen ravintola käynti siis.


Oriflame Show
Lorenz Backman oli tapahtuman juontaja


Päivätapahtumassa saimme kuulla useita mielenkiintoisia puheenvuoroja. Saimme esimerkiksi koulutusta Oriflamen tuotteista ja somen käytöstä. Päiväohjelman huipennuksena Jaajo Linnonmaa kertoi oman tarinansa. Jaajon kertomus oli aivan käsittämätön ja itselleni jäi päällimmäisenä mieleen se, että jos jotain tarpeeksi haluaa, niin pitää vain mennä askel askeleelta sitä kohti. Lopulta kyllä saavuttaa tavoitteensa! 


Oriflame
Jaajo Linnonmaa

Oriflame tekee vuosittain hyväntekeväisyyttä. Ennen joulua oli perinteinen SOS-lapsikylä kampanja, jossa myytiin todella edullisia settejä ja jokaisesta myydystä setistä lahjoitettiin 1-2 e SOS-lapsikylälle.

Lahjoitussumma oli ihan huikea, lähes 43 000 e. Itselleni SOS-settien myyminen oli ihan sydämen asia, sillä itsekin olen ollut se lapsi, joka ei ole pystynyt omien vanhempiensa kanssa elämään ja oikeasti halusin auttaa SOS-lapsikylän lapsia. Olin todella onnellinen, kun olin kolmeen parhaan SOS-settien myyjän joukossa (sijalla 2).  Suuri kiitos jokaiselle, joka osti SOS-settejä kauttani! 


hyväntekeväisyys
SOS-lapsikylä kampanja


Päivä- ja iltaohjelman välissä kerkisimme hyvin pikaisesti ja lähes paniikillisella nopeudella käydä vaihtamassa vaatteet ja ehostaa meikkiä. Siinnä olisi ehkä voinut olla vähän enemmänkin aikaa, sillä olin saanut kutsun coctail-tilaisuuteen ennen varsinaisen illallisen alkua.  Oli muuten elämäni ensimmäinen cocktail-tilaisuus ja olin varmaan hyvin hämmentyneen oloinen sen aikana. 

Kuvassa meidän edustajien kanssa Oriflamen perustajaveljeksistä Robert af Jochnick (keskellä), hänen poikansa Sebastian af Jochnick (vasemmalla) ja Länsi-Euroopan toimitusjohtaja Yura Mykhaylyuk (oikealla). 


Oriflame ShowOriflame Show illalliskattaus


Illallinen oli upeasti katettu. Tunnelmallista ja niin upean juhlavaa.  Illallisen oli suunnitellut huippukokki Linnea Vihonen, joka myös kiersi pöydissä kyselemässä fiiliksiä. Meidän pöydän kohdalla hän totesi ensimmäisenä: teillä on täällä ainakin todella hauskaa! 


Oriflame Show
Juhlamenu


Special Stars-tiimiläisiä Oriflame Show´ssa oli 9. Ihanan monta! Yksi ei ikävä kyllä päässyt iltajuhlaan, sillä sinne oli ikäraja (K18). Seuraavassa kuvassa on meidän ihana porukka. Olen niin kiitollinen ja ylpeä tästä lössistä!

Virpi, Essi, Hilla, Anu, minä, Jonde, Marja ja Ida <3 Olette rakkaita!

Tapasin Idan nyt ensimmäistä kertaa ja minusta oli ihana, kun hän totesi illan aikana: sie olet ihan kuin meidän kanaemo. Se oli minusta niin ihanasti sanottu <3 Ida on vasta aloittanut Oriflamessa, joten melkoisen huikea aloitus Oriflame uralle, vai mitä?


tiimityö
Special Stars-tiimi Oriflame Show´ssa


Sain iltajuhlassa kaksi palkintoa, jotka molemmat tulivat aivan yllätyksenä. Ensimmäisellä kerralla lavalle pyydettiin suuri joukko ihmisiä ja kysyinkin, että mitä ihmettä mie täällä teen. Olin toisella sijalla rekrytoinnissa, johon oli huomioitu sekä uudet edustajat että uudet kanta-asiakkaat.  Tästä kiitos kuuluu ehdottomasti kaikille mukaani tulleille edustajille sekä verkkokauppani asiakkaille. Kiitos paljon <3 


Vuoden 2019 parhaat eri kategorioissa


Toisena palkintona sain Vuoden tulokas 2019-palkinnon. Tätä palkintoa ei vuosittain jaeta, joten myös tämä oli todellinen kunnia. Tämä on palkinto, josta kuuluu kiitos koko tiimilleni. Yksin ei menestytä, vaan porukkana. Nöyrä kiitos koko tiimille ja kiitos myös asiakkaille!


Vuoden tulokas 2019-palkinto


Esiintyjäkaarti oli ihan huikea. Sana, Diandra, Maija Vilkkumaa ja Samuli Edelmann. Upeita esiintyjiä, jotka saivat porukan ihan liekkeihin. Tykästyin erityisesti Maija Vilkkumaahan. Käsittämättömän upea live-esiintyjä! Vaikutuksen teki myös Diandran aurinkoinen esiintymistapa. Aivan ihania! 


SanaOriflame
Diandra 

Oriflame Show
Maija Vilkkumaa

Samuli Edelmann

Tässä kuvassa on myös sisarustiimimme North Flames, jota luotsaa Maarit Vento. Tapasimme Maaritin ja Minnan jo perjantaina ja pidimme yhteisen skumppahetken. Somesta toki olemme tuttuja, mutta nyt vasta näimme ensimmäisen kerran. Mutta uskotte varmaan, tuntui heti, kuin olisimme tunteneet aina. 

Yksi Oriflamen ihanemmista asioista on juuri ihmiset. Olemme kaikki omanlaisia ja erilaisia ja silti kuitenkin niin samanhenkisiä. Olen saanut paljon uusia ystäviä Oriflamesta ja se on niin sydäntä lämmittävää. Jokainen otetaan vastaan ilolla ja avoimin mielin. 


Special Stars ja North Flames


Miltäs Sinusta Oriflame Show vaikutti? 

Ja hei, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan porukkaan, niin olet erittäin tervetullut. Laita vain viestiä, niin kerron mielelläni lisätietoja. Jos lisätietojen jälkeen päätät alkaa edustajaksi, niin neuvon ja opastan. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, eikä hommaan liity minkäänlaisia riskejä. Eli jos kosmetiikka, kauneus, hyvinvointi, upeat tapahtumat, lisätienesti, matkustelu ja/tai upea seura kuulostaa Sinun jutulta, niin tervetuloa porukkaan! 

Kiitos Oriflame upeasta tapahtumasta <3 

9 kommenttia:

 1. Olipas hyvä kuvaus tapahtumasta. Kiva kun viihdyitte. Ensi kerralla mukaan vieläkin isompi joukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ensi bileisiin onkin jo katseet siirretty, khih :D Oli tosiaan ihana tapahtuma, kiitos <3

   Poista
 2. Ja sitä myös oli. Aivan huikeaa <3 Nämä ovat semmoisia kokemuksia, joita en olisi ikinä päässyt kokemaan ilman Oriflamea <3

  VastaaPoista
 3. Olipa huikea ilta! Onnea kaikista palkinnoista. :-)

  P.S. Oot niin nätti. <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! <3
  Kuullosti ja näytti hienolta tapahtumalta!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tapahtuma tosiaan oli upea <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3

   Poista
 5. Onnea tuhannesti! Sinä olet upea esimerkki siitä että kun asettaa tavoitteita ja määrätietoisesti pyrkii kohti niitä, onnistuu ♥

  VastaaPoista